martes, 1 de noviembre de 2016

CREMA DE CARBASSA PER REVITALITZAR-TE

La carbassa és una verdura dolça, plena de minerals i vitamines i amb unes propietats terapèutiques molt interessants. Conté un 90 % d’aigua, molt poques calories i molta fibra. Moltes vitamines A i C, quantitats elevades de vitamines del grup B. També és rica en potassi, calci, magnesi, ferro i zinc. A més, conté folats, betacarotens, responsables del color taronja, i diversos àcids i aminoàcids. La carbassa és antiancerígena. diürètica, depurativa i lleugerament lanxant. Millora la visió i enforteix els cabells, les ungles, la pell, els ossos i les dents. És útil per tractar problemes cardiovasculars i degeneratius i protegeix l’estómac de l’acidesa i la gastritis. Què més voleu?
Una altra avantatge d'aquest tipus de verdura dolces és que si les introduïu a la vostra dieta us trauran el delit de menjar dolços fets amb sucre blanc. 
No heu de deixar, doncs, que la mandra que comporta pelar-la us allunyi d’aquesta meravellosa cucurbitàcia ara que segurament en tindreu alguna per casa ;-), si heu sucumbit a les noves modes de Halloween. 
Al Mandarina la fem coure a foc mitjà, coberta d’aigua mineral, i hi afegim porros, prèviament sofregits amb oli d’oliva. Ho triturem tot i hi afegim alfàbrega, que ens ajudarà a combatre els refredats.

Salut i revitalitat!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario