domingo, 5 de febrero de 2017

QUINES GALTES! 

Les galtes de vedella estofades del Mandarina són per llepar-se’n els dits.
Perquè siguin més lleugeres, en modifiquem una mica la recepta tradicional.
Comprem galtes de vedella amb os. La meva àvia deia que la carn que toca l’os és la més gustosa.
Les enrossim amb oli d’oliva, al forn durant 15 minuts a 180 ºC, per tal que la carn quedi segellada sense necessitat de fregir-la i aportar més greix. 
Després les posem en una cassola amb ceba, alls pelats, pastanaga, grans de pebre, llorer, tomàquet, sal i pebre. Les rostim  i quan comencen a daurar-se hi afegim vi blanc fins que s'evapori l'alcohol. A continuació hi afegim aigua fins a cobrir-les. Ho deixarem coure a foc lent amb la cassola tapada unes dues hores. Per acabar, una picada d’avellanes, julivert, all i nyora remullada, que els donen un toc molt nostre.
Per servir-les, les desosseu, les filetegeu i podeu acompanyar-les amb la salsa resultant de triturar les verdures amb el suc, i unes patates al vapor.

Per sucar-hi pa! 
Salut i llarga vida als plats amb tradició!

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es

Ariadna Soteras




No hay comentarios:

Publicar un comentario