Escalfem motors per a la diada de Sant Jordi i us preparem uns cors de pasta fresca ben amorosos. La pasta, l'elaborem amb concentrat de tomàquet natural, perquè tinguin el color de Sant Jordi. La farcim amb mozzarella de búfala i alfàbrega i l’enfarinem per que no s’enganxin els uns als altres.
En una cassola, saltem lleument daus de tomàquet de pera natural amb un raig d'oli d’oliva verge extra.
Posem aigua a bullir amb sal i hi aboquem els cors durant tres minuts. Afegim els cors cuits al tomàquet. Ho remenem dues o tres vegades, afegim una mica d'alfàbrega tallada a la juliana i els emplatem. Per acabar, no ens oblidem mai el parmesà reggiano ratllat.
Senzill, gustós, i amb un toc d'amor.
Que tingueu un bon Sant Jordi i per molts anys a tots els Jordis, Georgines i Jordines!
Ariadna Soteras
• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario