domingo, 29 de octubre de 2017

CREMA DE CARBASSA PER REVITALITZAR-TE I COMBATRE ELS REFREDATS.

La carbassa és una verdura dolça, plena de minerals i vitamines i amb unes propietats terapèutiques molt interessants. Conté un 90 % d’aigua, molt poques calories i molta fibra. Moltes vitamines A i C, quantitats elevades de vitamines del grup B. També és rica en potassi, calci, magnesi, ferro i zinc. A més, conté folats, beta-carotens, responsables del color taronja, i diversos àcids i aminoàcids. La carbassa és anti cancerígena. diürètica, depurativa i lleugerament laxant. Millora la visió i enforteix els cabells, les ungles, la pell, els ossos i les dents. És útil per tractar problemes cardiovasculars i degeneratius i protegeix l’estómac de l’acidesa i la gastritis. Què més voleu?
Una altra avantatge d'aquest tipus de verdura dolces és que si les introduïu a la vostra dieta us trauran el delit de menjar dolços fets amb sucre blanc. 
No heu de deixar, doncs, que la mandra que comporta pelar-la us allunyi d’aquesta meravellosa cucurbitàcia ara que segurament en tindreu alguna per casa.
Al Mandarina la fem coure a foc mitjà junt amb gingebre, coberta d’aigua mineral. Hi afegim porros, prèviament sofregits amb oli d’oliva. Ho triturem tot. Fem un oli d’alfàbrega, triturant-la amb oli d’oliva verge. L’alfàbrega i el gingebre ens ajudarà a combatre els refredats, ja que són bons antibacterians. 

Salut i revitalitat!

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.com


Ariadna Soteras



No hay comentarios:

Publicar un comentario