lunes, 1 de enero de 2018

TRIAR ALIMENTS AMB YING I YANG PER COMBATRE EL FRED I ACTIVAR EL METABOLISME DESPRÉS DELS ÀPATS DE FESTES.

Per fer front a aquest fred profund, hem d’escalfar l’organisme des de dins, i la millor manera és potenciar el menjar de cullera, incrementar la ingesta de verdures e incloure aliments que siguin de fàcil digestió i de naturalesa calenta. Aquests són els que fan circular l’energia cap a dalt i cap enfora i activen el metabolisme.
Per tal de purificar en nostre organisme dels canvis d’alimentació en aquestes festes, no caiguem en el parany de passar amb una amanida, que ens refredarà el cos. Hem de aconseguir activar el metabolisme per no passar fred i cremar calories de mes.
Al Mandarina, pensant en les necessitats d’aquests dies, us hem preparat, entre altres coses:
Crema de verdures amb fonoll i gingebre (ens donarà calor interior i ajudarà al ronyó a filtrar be la sang).
Pèsols amb menta i pernil (petits tresors que amb el complement de la menta ens donarà la sensació de calor i confort).
Fettucce a les herbes picants (el picant lleu, estimula la digestió i activa el metabolisme).
Orada a la meunière amb puré d’api rave (ens ajuda a filtar les impureses en el ronyo, hidratant-lo)

Demanem als Reis Mags, que la seva màgia ens acompanyi tot l’any i faci del Mandarina un lloc especial.

Salut, caliu i bons aliments!

Ariadna Soteras i Jordi Gimeno 

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario