domingo, 11 de febrero de 2018

BACALLÀ SKREI, BACALLÀ DE PRIMERA CLASSE. CIGRONS AMB BACALLÀ

Aquest dimecres és Dimecres de Cendra, que marca l’arribada de la Quaresma i, per tant, l’època estrella de menjar bacallà. 
L’skrei és considerat el millor bacallà del món. Els bacallans skrei viuen la seva joventut al Mar de Barents, on assoleixen la maduresa sexual. Després de nedar 4.000 km per aiguïes gèlides, arriben a les Illes Lofoten i hi fresen. Aquest viatge dona a la seva carn una textura excel·lent i un sabor delicat. 
Al Mandarina ja fa dues setmanes que en tenim. La setmana passada te’l vam fer a la planxa acompanyat de verduretes i aquesta setmana te l’hem preparat amb cigrons.
Un plat molt tradicional de la Quaresma, però amb bacallà skrei ;-).
Per fer-lo, posem a bullir els cigrons en una olla durant 4 hores. Amb oli verge d’oliva, fem un sofregit de ceba, alls i tomàquet. Hi aboquem els cigrons i una mica d’aigua de la cocció. Hi afegim els espinacs nets i tallats petits, i després el bacallà salpebrat i esqueixat en trossets petits. Deixem fer xup-xup i ho emplatem. 

Coses bones i tradicionals, fetes amb el cor i amb bons productes, que et faran passar el fred de rigorós hivern.

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario