domingo, 6 de mayo de 2018

CIGRONS AMB BACALLÀ SKREI, UNA BARREJA DELICIOSA DEL MAR I EL CAMP A LA CULLERA.

M’encanta aquest plat. En gaudeixo moltíssim, però no de qualsevol recepta, sinó de la que fem al Mandarina. M’agrada que no sigui un plat de tot l’any, així resulta més atractiu.
Aprofiteu, doncs, perquè fins l’any que ve no en tornarem a fer, la temporada del bacallà Skrei s’acaba.
Fem un bon sofregit de ceba dolça i una mica d’all i julivert. Hi afegim el bacallà tallat a trossets, fem un parell de remenades i el reservem. Afegim al sofregit els cigrons grossos i carnosos de la casa Rosara, ja cuits i ben nets, i una mica de tomàquet natural de penjar. Ho mullem amb fumet de peix fet amb cap i espina de rap, galeres i llagostins. Per acabar, hi afegim el bacallà, ho remenem i al plat.
Us l’hem preparat, entre d’altres plats, aquesta setmana al nostre menú de 15€.


Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario