domingo, 21 de octubre de 2018

L’ARRÒS - RISOTTO D’ÀNEC

L’arròs és, juntament amb el blat, l’aliment més consumit al món. La recomanació és pendre’n 3 o 4 cops per setmana, uns 60 g en cru, però en podem menjar cada dia. A la societat oriental, s’acompanyen els plats amb arròs i no amb pa. Com que és un cereal fàcil de pair, perquè té naturalesa energètica neutra, és adequat tant al matí com a la nit.
T’expliquem com fem el risotto d’ànec. Deixem el confit d’ànec a temperatura ambient perquè desprengui el greix. El desossem i el tallem a daus. Fem un sofregit de ceba de figueres tallada ben petita, amb oli verge d’oliva. Anacarem l’arròs amb la ceba fins que estigui daurada. Quan l’arròs es perla, el mullem amb vi blanc muscat. Hi afegim el confit tallat, formatge parmesà ratllat i pols de fredolics secs, que hi donen molt bon gust. Ho mullem amb brou de verdures i anem remenant perquè l’arròs desprengui el midó i lligui tot el conjunt. Per acabar, salprebrem i ho coronem amb una xip d'albergínia feta al forn. Al Mandarina podràs trobar aquest plat exquisit en el menú lunch de tardor d’aquesta setmana. 

Ens agrada la cuina de tardor. Salut i bon profit!
Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es








No hay comentarios:

Publicar un comentario