domingo, 27 de enero de 2019

OSSOBUCO ALLA MILANESE

Un dels plats de carn mes conegut de la gastronomia Italiana preparat amb jarret de vedella, que és el el tall transversal d’uns 3 cmts que se li fa a la part dels bessons de l’animal, sense desossar. 
Els talls d’especejament de la vedella que trobem al mercat, són el reflexa de la multiculturalitat que vivim. La gastrotomia s’ha enriquit amb diverses noves opcions, però hi han plats clàssics que perduren en el temps i els hem fet nostres, tot i que la seva procedència no ho sigui. 
Aquesta setmana trobaràs ossobuco alla milanese en el menú de migdia. Fet amb cura i paciència, Acompanyat amb arròs basmati al vapor. 
Per arribar a menjar… fins al moll de l’os.

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario