domingo, 25 de abril de 2021

PLATS I PLATILLOS!

Hi han plats i hi han platillos. Sembla el mateix però no ni de bon tros. Un platillo esta harmoniosament pensat, i guisat per que sigui memorable. Sovint resultat de la cuina d’aprofitament. S’en diuen també cassoles o guisats on hi trobem barrejats ingredients d’origen animal i vegetal. N’hi han de ben emblemàtics i pocs amb contingut de peix. Aquesta setmana us em preparat un platillo de cigrons amb gambes i carxofes. 


Us asseguro que mereix una visita. T’esperem!


Cuinem per cuidar-te!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant












No hay comentarios:

Publicar un comentario