A la bona pasta li calen receptes senzilles. Aquesta recepta te l’origen a l’Imperi Romà quant els pastors tan sols duien al sarró pasta seca, un tros de formatge sec i trobaven pebre per el camí. Per fer-la, bullim bucatini de la casa Rummo i reservem part de l’aigua de cocció. Afegim a l’aigua formatge pecorino ratllat al moment i pebre negre recent mòlt. Fem una salsa fent un moviment a la cassola i afegim els bucatini cuits. Pendreu una pasta que us transportarà a Roma, potser a casa Roscioli, que és on els varem aprendre a fer. Aquesta setmana t’els prepararem.
T’esperem!
Esmorzar de 8 a 12:00h - Dinar de 13:00 a 16:30h
Recorda que t’han l’esmorzar com el dinar t’ho podem preparar per endur. Truca’ns al 93 205 60 04
Cuidem-nos!
Ariadna i Jordi.
- Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
- Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario