lunes, 18 de julio de 2016

AMB LA CALOR ARRIBA EL MELÓ I SI ÉS AMB PERNIL… MILLOR!

Meló amb pernil, qui s’ho ha inventar? Sembla que antigament el meló es menjava a l’inici de l’àpat amb una mica de sal, i aquest plat va anar evolucionant fins a substituir la sal per un aliment salat i bo com el pernil.

El meló és una fruita ideal per mantenir-nos hidratats i frescos els dies de més calor, ja que és un aliment de naturalesa tèrmica que tendeix a refredar. Aquesta fruita pot resultar un isotònic excel·lent perquè ens aporta una gran quantitat  d’aigua, vitamines, minerals i sucres que permeten hidratar i nodrir l’organisme de manera sana i natural. 

El pernil ibèric de gla també és un aliment molt bo i saludable: ens ajuda a augmentar la taxa de colesterol bo i a reduir-ne el perjudicial, ja que la meitat del greix que conté la carn de porc que menja glans és àcid oleic. A més, aquest pernil de qualitat és ric en minerals com el calci, el ferro, el zinc, el magnesi i les vitamines del grup B. 

Nosaltres hem triat un meló pell de granota Bruño, que és garantia de qualitat, i us el presentem ben tallat a rodanxes fines i ben acompanyat amb pernil D.O. Guijuelo de Salamanca.

Salut i hidrateu-vos bé! Bon profit!


Ariadna Soteras

No hay comentarios:

Publicar un comentario