domingo, 11 de diciembre de 2016

FUMET DE PEIX. NUTRITIU I GUSTÓS

El secret d’una bona fideuà és un bon brou. Si aquests dies de festes feu peix, llagostins i gambes, guardeu-ne el cap per fer un bon fumet de peix. Igualment, si teniu intenció de fer rap, demaneu sobretot que us en guardin el cap. Tot aquest peix o marisc el podeu congelar i tenir-lo a punt per al dia assenyalat.
Per fer el brou, enrossim amb oli d’oliva verge les herbes: api, tomàquet, pastanaga, porro i ceba durant uns 15 minuts.
Hi afegim vi blanc muscat i ho fem reduir fins que s’evapori l’alcohol. Aromatitzem aquest sofregit amb uns grans d’all, pebre negre i llorer. Tot seguit hi afegim el peix i el marisc que tenim i hi aboquem aigua mineral, que fem bullir uns 25 minuts. Ho deixem refredar perquè s'infusioni i ho colem. Ja tenim un brou excel·lent que servirà per mullar un arròs o uns fideus. El tall que hi posareu, ja siguin verdures com pebrot, mongetes tendres, peix o carn, depèn de la vostra elecció.
Al Mandarina fem la fideuà amb pebrot verd, ceba, calamarsons, petxines, gambetes i musclos. Sempre és més bona, acompanyada d’un bon allioli, que cal fer amb oli d’oliva verge ;-)
Per llepar-te’n els dits.

Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario