Escarola, peix dessalat, bacallà o tonyina, anxoves o seitons, olives i salsa romesco. Aquests són els ingredients bàsics del xató, una amanida d’hivern originària de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf. Al voltant d’aquesta amanida hi ha un ampli calendari de festes populars on es disputa el seu origen i la recepta original.
La salsa està feta a base d’ametlla i avellanes, nyora, pa torrat, alls escalivats, tomacons, oli d’oliva verge, vinagre, pebre blanc i pebre vermell dolç.
Una amanida gustosa i nutritiva, amb molta fibra, omega 3 i antioxidants. Pot arribar a ser un plat únic perquè està molt equilibrat en nutrients.
Al Mandarina la pots trobar al menú de 15€ i també en format Big Salad al Take Away per 6€, l’acompanyem amb un tall de pa (fet amb massa mare natural) i ja tens un dinar econòmic i saludable. Què més es pot demanar ;-)
Salut, bon profit i energia!
Ariadna Soteras
• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario