lunes, 11 de septiembre de 2017

FIGUES FRESQUES, SÍ GRÀCIES! SI SÓN COLL DE DAMA MILLOR.

Descobrim els secrets nutricionals que la fan mereixedora de tanta fama.
Les figues fresques són un regal que ens ofereix la natura durant el mes d’agost i setembre i que convé aprofitar. Ens aporten moltes vitamines, minerals, sucres i fibra. Per començar, són una font molt destacable de calci i ferro, minerals que ens ajuden a combatre l’osteoporosi i l’ànemia.
Aquest aliment suavitza la mucosa gàstrica i impedeix la reabsorció del colesterol. D’altra banda, millora i prevé el restrenyiment perquè és un aliment ric en fibra soluble i insoluble. La figa també ens aporta potassi i magnesi i és rica en vitamines del grup B, especialment B9 i Vitamina C. 
No hauríeu de tornar a dir que NO a una figa perquè és un fruit amb un alt contingut en sucre i per tant hipercalòric. Valoreu-la com una joia nutricional. Deu ser per això que des d’antic s’ha vinculat amb la fertilitat i la vida. Durant la cultura grega clàssica, era un aliment simbòlic i quan es fundava una ciutat es plantava una figuera per assenyalar el lloc de reunió. Plató la va anomenar la fruita dels filòsofs i el poble berber la considera un símbol de fecunditat i resurrecció.
Aquesta setmana t’hem preparat una amamida excepcional, ben mediterrània en honor als clàssics: amanida de tomàquet rosa, amb figues fresques coll de dama, mató i menta. 
Fem cas a les cultures ancestrals i no a les dietes de revistes ;-) Mengem figues, que són una font de salut!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario