domingo, 10 de diciembre de 2017

PAPPARDELLE AMB GORGONZOLA CUCCHIAO, PER ALS AMANTS DELS FORMATGES BLAUS

El gorgonzola, conegut des de l’Edat Mitjana a Itàlia, és un formatge de taula, de pasta cremosa i mantegosa, fet amb llet pasteuritzada de vaca. Es presenta amb floridura i és un dels formatges blaus més apreciats. La varietat  “cucchiao”, que té una curació de més de 4 mesos, confereix a aquest formatge una textura més cremosa i suau, i una dolçor especial, que resulta ideal per acompanyar pastes o amorosir risottos. 
Al Mandarina aquesta setmana t’hem preparat uns Pappardelle de la Pastificio Rummo amb gorgonzola cucchiao i nous trencades. Una delícia ;-)
És un plat molt fàcil de fer si saps triar els ingredients. Vulls la pasta al dente, la fiques a la cassola amb una mica de l’aigua de cocció i hi afegeixes dues cullerades soperes de gorgonzola cucchiao. La remenes un parell de vegades i emplates en plat soper. Per refrescar el plat i donar-li color, unes nous trencades i unes fulles de rúcula.

Bon profit i gaudiu d’aquest formatge de la Llombardia.

Ariadna Soteras

• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario