domingo, 4 de febrero de 2018

ELS MÚLTIPLES BENEFICIS DE LA CARXOFA

La carxofa té tantes propietats que no sé per on començar! Us en faig un resum: prevé l’envelliment cel·lular, estimula el fetge i millora la retenció de líquids de l’organisme. A més, conté vitamina B, niacina, riboflavina, tiamina…  i també és un gran antioxidant. Totes aquestes propietats ajuden a disminuir la pressió arterial, i per tant prevé l’arteriosclerosi, l’artritis, la gota i el colesterol. No hem d’oblidar que té un efecte diüretic suau, ajuda a saciar la gana i regula el trànsit intestinal. 
Què més voleu! Així doncs, no digueu mai que no a la carxofa, encara que et taqui la pell quan la talles o que tingui aquesta aspror tan característica!
Per fer-t’ho fàcil, al menú del Mandarina, aquesta setmana t’hem fet raviolis de carxofa, perquè no t’embrutis els dits. Els acompanyem amb puré de carxofa i coronem el plat amb encenalls de pernil DO Guijuelo per donar-li el punt salat i de contrast al plat.
Ben segur que us agradarà, i més profit en un sol aliment és difícil de trobar.
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario