El col·lagen és una proteïna present al cos humà que forma part estructural del teixit conjuntiu. Cobreix i protegeix músculs i òrgans vitals i és essencial per a la salut d’ossos, lligaments, tendons, cartílags i pell, vasos sanguinis, còrnia, genives i cuir cabellut.
El cos té capacitat per fabricar col·lagen, però amb el pas del temps aquesta capacitat es redueix. A trenta anys en generem la meitat que a l’adolescència. Obtenir el col·lagen suficient a partir de la dieta és força difícil, però s’ha de procurar incorporar a l’alimentació les parts gelatinoses dels animals. Per tant, un plat tan tradicional com els peus de porc, això sí, ben cuinats, ens ajudarà a estar més elàstics.
Al Mandarina, aquesta setmana te’ls hem cuinat amb al xup-xup d’un bon brou amb verdures i l’acompanyem amb mongetes seques, panses i pinyons. Una medecina deliciosa ;-)
Bon profit per als plats tradicionals de xup-xup!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario