domingo, 13 de mayo de 2018

ELS ESPÀRRECS TOT I SER AUTÈNTICS, TENEN TRES VERSIONS, NOSALTRES HEM TRIAT LA DE TEMPORADA.

Aquesta hortalissa, de gust tan peculiar, és la tija tendra de l’esparreguera. En podem trobar de blancs, silvestres i verds. 
Els blancs, més dolços i tendres, creixen sota terra; els silvestres, més llargs i prims, els podem recollir a la primavera als marges dels camins, d’aquí prové el nom d’espàrrec de marge. Els verds són de la mateixa espècie que els blancs i tenen el moment de màxima esplendor durant els mesos de maig i juny. Aprofitem, doncs, aquesta gran font de vitamines antioxidants i minerals, que ens proporcionarà al cos un efecte diürètic, renovador de la flora intestinal, antioxidant, antiinflamatori i regenerador de pell, cabell i ungles.
Entre altres plats de temporada, al Mandarina t’hem preparat un rissotto amb espàrrecs verds. El mullem amb un brou de verdures i de les parts més dures d’aquesta hortalissa. Per cuinar-lo, fem un bon sofregit de ceba i oli d’oliva extra verge, el lliguem amb parmesà reggiano i el coronem amb pernil D.O. Guijuelo. Així aconseguim el contrast salat de tanta dolçor. Un plat autèntic per a persones autèntiques. Siguem valents i fem l’esforç de mostrar sempre la nostra millor versió. 

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario