domingo, 20 de octubre de 2019

CREMA PORROS AMB…NAPS ;-)

El porro pertany a la família de la ceba, aporta poques calories i atipa bastant per què és ric en fibra. 
Ric en potassi, el que el fa ser molt bon diürètic. Ric en magnesi ens ajudarà en el bon funcionament del sistema intestinal, nerviós i muscular, formant els ossos, les dents.

Ens aporta vitamines C i àcid fòlic intervenint en la producció de glòbuls vermells, i en la producció d’anticossos del nostre sistema immunitari.

Porrusalda, Vichyssoise… hi han moltes maneres de fer una crema de porros. La nostra és no posar-hi cap làctic. Coure poc al porro per que mantingui la vitamina C i barrejar-ho amb ceba i naps per aconseguir una crema sense necessitat d’aportar-li greix o fècula. ;-)

Us encantarà.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

* Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
* Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
* Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
* Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


No hay comentarios:

Publicar un comentario