Els pèsols són un dels aliments més rics en vitamines del grup B, necessàries perquè les fibres nervioses es nodreixin de glucosa adequadament. Menjar pèsols és una manera deliciosa d’ajudar a superat els nervis, l’ansietat i ens ajuda a mantenir un estat d`ànim positiu.
Aquests petits tresors verds, que en realitat son llegums, ens aporten gran quantitat de fibra.
Al Mandarina els hem preparat estofats amb menta, ceba tendra i vi blanc, acompanyats d’una deliciosa botifarra negra de Can Pistraques. Una combinació bona i sana.
Bon profit!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario