domingo, 8 de marzo de 2020

EL NOSTRE TRINXAT CREC-CREC.

El Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de patata i col bullida, triturada i saltada amb el greix que desprèn la cansalada. El resultat d’aquesta cansalada ben cuita és la rosta que corona el plat, un toc de crec-crec cruixent i gustós.  
El secret del nostre trinxat és que hi posem les fulles verdes  exteriors de la col tocades per el fred de la neu. Ens les porten especialment per que quedi un trinxat excepcional. 

Al Mandarina us l’hem preparat aquesta setmana, aprofitant  els darrers freds.

Salut i bon profit!

Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

1 comentario:

  1. I want to share with you all here on how I get my loan from Mr Benjamin who help me with loan of 400,000.00 Euro to improve my business, It was easy and swift when i apply for the loan when things was getting rough with my business Mr Benjamin grant me loan without delay. here is Mr Benjamin email/whatsapp contact: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com / 

    ResponderEliminar