domingo, 27 de noviembre de 2016

ESCUDELLA AMB CARN D’OLLA. EL PLAT FAVORIT DELS CATALANS.

Uns 120.000 catalans han participat en l’elecció del plat més representatiu de la Cuina Catalana, organitzat per la Revista Cuina, i han triat l’escudella per davant del pa amb tomàquet, l’altre plat més votat.
Al meu parer aquests plats d'elaboració complexa tenen solera, fan caliu. M’encanta que el restaurant faci aquesta aroma: de llar, de xup-xup, de companyia, de compartir. 
És una feinada molt agraïda. 5 hores d'elaboració amb un resultat esplèndid que ens fa molt feliç. 
Perquè no et faci mandra posar l’olla al foc, al Mandarina te la preparem per endur. 
Sí, et prepararem l’escudella de Nadal. L’envasem en bidonets, en raccions per a 4 persones. A part, hi afegim els galets i les pilotilles. Tot llest perquè, quan l'escalfis, casa teva faci olor de Nadal.
Aquesta setmana que ens apropem a l'hivern te l’avancem al menú de migdia.
Per Nadal, ens en podeu fer les comandes per telèfon al 93 205 60 04 i recollir-les el dia 23 de desembre.

Salut i llarga vida a les nostres tradicions ;-)
Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario