domingo, 15 de enero de 2017

FINS AL MOLL DE L’OS

"Ossobuco" en italià vol dir "os amb forat". És un plat tradicional de la cuina italiana que s’acompanya amb arròs a la milanesa, ja que aquest plat és originari de la ciutat de Milà. Se sap que va néixer en una osteria o casa de menjar de la capital lombarda al segle XIX. I a nosaltres aquests cases de plats tradicionals casolans ens encanten.
Per fer aquest plat, es fa servir jarret de vedella amb l'os tallat transversalment. Els talls han de tenir un gruix d’uns 3 cm, respectant el moll de l’os, que li donarà un resultat molt melós. 
Enfarinem la carn i la daurem amb oli d’oliva. Després calen dues hores de cocció amb ceba, pastanaga, api, tomàquet, llorer, caldo i vi blanc. Quan la carn se separa de l’os, és hora d'afegir-hi la picada d’all i julivert. Per acompanyar-ho, fem un arròs tapat. 

El més important, com sempre, és arribar fins al moll de l’os ;-), ja tindreu pa a punt per poder sucar.

Salut, bon profit i llarga vida a les sàvies cases de menjars!

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario