domingo, 23 de abril de 2017

LA PATATA, TINGUEM-LA EN CONTE EN LA NOSTRA DIETA

La patata bullida amb pell i refredada a la nevera és beneficiosa per a la salut dels nostres intestins. Conté un midó resistent, similar a la fibra soluble, que actua com a probiòtic i ajuda a millorar la microbiota intestinal. Ben al contrari del que pensa molta gent, la patata menjada d’aquesta manera és una gran aliada per a aquelles persones que tenen dificultat per perdre pes, ja que l’estructura del midó, un cop refrigerades, no es digereix.
Al Mandarina, l'elaborem amb patata novella cuita amb pell el dia abans i refrigerada. La tallem a daus i hi afegim tomàquet madur, pebrot escalivat, cogombrets, olives, ceba tendra, ventresca de bonítol i oli d’oliva verge extra. És digestiva, nutritiva i exquisida ;-). Aquesta amanida de patata ens la fem nosaltres al Mandarina amb el personal i de tan bona que la trobem, hem decidit oferir-la al menú. 

Bon profit i salut per gaudir de la senzillesa dels productes naturals. 

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario