domingo, 28 de mayo de 2017

SI TENS DÈFICIT DE VITAMINA D, ET RECOMANARÉ UN SUPLEMENT GRATUÏT: EL SOL

Un percentatge molt alt de població és deficitària d’aquesta vitamina que actua com a hormona. El nostre estil de vida n’és el culpable, per les hores i hores que passem tancats treballant, però també, sobretot les dones, per la idea que la pell s’ha de protegir fins a l’extrem per prevenir taques i arrugues (cosa que és certa, però que cal matisar). 
Com podem fabricar aquesta vitamina? El 90% mitjançant l’exposició solar i l’altre10 % mitjançant una alimentació rica en colesterol saludable (peixos blaus, llavors, fruits secs, rovell d’ou). Necessitem el sol per aconseguir la vitamina D necessària per generar el calci dels óssos, calmar la inflamació, reforçar el sistema immunològic i protegir-nos contra el càncer (inclòs el de pell).
I res més saludable que un bon esmorzar o un bon dinar al Mandarina tot fent una passejada des de la feina sota el sol de primavera. Us convido a fer una break diari i apropar-vos a Mandarina, i ja tindreu la vostra càpsula de vitamina D presa.
Aquesta setmana t’esperem amb plats rics en colesterol saludable per contribuir a augmentar aquest 10%, com per exemple: amanida de ruca amb nous, bacallà amb samfaina, ric en omega 3, i per acabar, flam amb taronja fet per nosaltres amb bons ous de granja.
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a reserves@mandarinarestaurant.com





No hay comentarios:

Publicar un comentario