No hi ha dubte que ens hem de protegir la pell per fora amb protectors solars, però també l’hem de cuidar per dins. Hi ha aliments, com ara la pastanaga, rics en betacarotens i antioxidants, que ens ajuden a protegir-nos de les agressions del sol. Penseu a menjar-ne força aquests dies si sou uns enamorats del sol i el mar.
Els betacarotens són un tipus de pigments naturals que protegeixen la pell de l’envelliment prematur, ja que frenen la degeneració i protegeixen el col·lagen de les agressions externes del sol. Contenen vitamina A, necessària per a la proliferació cel·lular, el manteniment de les mucoses, la pell, la visió i el funcionament normal del sistema immune.
Al Mandarina t’hem preparat una crema freda de pastanaga. Amb molta ceba, que és un gran diürètic, gingebre, que és un bon antiinflamatori, analgèsic i antibacterià i amb alfàbrega que és molt indicada per irritacions cutànies i per purificar la pell. Tot plegat un bon protector per la pell.
Com a cloenda, un pastís de pastanaga fet amb sucre moscovado. Sucre que conserva els nutrients, les vitamines i minerals del sucre de canya. Una delícia dolça.
La pastanaga, l’aliment aliat per ara que passem més hores a l’aire lliure.
Salut i bons aliments!
Ariadna Soteras
• Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario