domingo, 2 de julio de 2017

UNA D’ENSALADILLA!!!!!!!!

T’esperem per servir-te-la a la resposta del crit, una d’ensaladilla!!!!!!!
Aquesta delícia estiuenca que és menja tot l’any va ser inventada per un cuiner rus, Luicien Olivier, i va ser rebatejada com a "ensaladilla nacional" durant els anys de la postguerra franquista, per aquella cosa que els russos eren els dolents. Reconeguda i desitjada a tot arreu, amb el nom original "ensaladilla russa", no sempre ens dona la satisfacció a les nostres expectatives. Perquè tenir la paciència de triar unes bones verdures, netejar-les, pelar-les i coure-les per separat respectant els seus temps de cocció, no és una feina de 5 minuts. També cal elaborar una bona maionesa, escalivar pebrots, escórrer una bona tonyina, triar unes bones olives, barrejar-ho tot plegat i deixar-ho reposar. Són feines que si les has de fer només per a una o dues persones són molt laborioses i és fàcil caure en la temptació de comprar d’una bossa d’ensaladilla congelada, que està a anys llum de la que tens al teu racó de records plaents. 
Per estalviar-te la decepció, te n'hem preparat al menú del Mandarina. Bona de debò i feta tal com cal!

T’esperem per servir-te-la a la resposta del crit, una d’ensaladilla!!!!!!!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario