domingo, 3 de junio de 2018

ARRÒS AMB POLLASTRE I CONILL, UNA PRÀCTICA DE MINDFULNESS A LA CUINA 

Una recepta d’arròs a l’estil alacantí, senzilla i bona. Fer un bon arròs pot convertir-se en una bona pràctica de Mindfulness, d’atenció plena. El secret dels arrossos senzills sempre és el sofregit :-) Així que cal estar atents i tenir molta paciència. 
Poseu a foc viu una paella amb oli d’oliva extra verge. Talleu a trossets el pollastre i el conill, els salpebreu i els aboqueu a la paella. Ho fem coure fins que estigui ben ros i després ho reservem. A la mateixa cassola, sofregim ceba, un gra d’all i pebrot verd italià tallat a daus petits (si cal, hi afegim més oli). Quan el sofregit està ros, hi afegim els tomàquets madurs, pelats i ratllats. El fem sofregir i hi afegim una mica de nyora, que haurem estovat. Ara ja hi afegim l’arròs i el fem sofregir una mica. Quan estigui perlat, hi tornem a col·locar la carn. Ho mullem amb aigua i així que arrenca el bull hi afegim uns quants pèsols. Apaguem el foc passats uns 12 minuts. Ho deixem reposar i abans de servir remenem l’arròs perquè el socarradet quedi repartit. M’encanta el socarradet, és on es concentra l’essència del sofregit, si està ben fet. 

La cuina ens educa la paciència… i moltes coses més. 
Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario