domingo, 24 de junio de 2018

EL ROSTIT DE FESTA MAJOR, MILLOR AMB CASSOLA DE FANG.

“Rostit humit” és el nom d’una tècnica de cocció molt popular i típica de la cuina catalana. Consisteix a coure la carn estovant-la i enrossint-la amb la humitat que desprenen les verdures que s’hi van afegint: ceba, grills d’all, tomacons, pebrot i pastanaga tallada ben petita. La tècnica és més efectiva quan es fa en cassola de fang, ja que aquest material ajuda que la cocció sigui suau i uniforme. Tant si ho feu en ferro com en fang, la cocció ha de ser sempre molt lenta i amb la cassola tapada. El secret de l’èxit, doncs, és la paciència, el producte de qualitat i la humitat. Si cal, la carn també s’ha de mullar amb vi, aigua o brou. Per aromatitzar-ho i donar-li el sabor final, s’hi posa llorer, canyella, prunes i pinyons. S’acaba el plat amb una picada generosa.
Al Mandarina, com a tants pobles per aquestes dates d’estiu, és temps de festa major. Cuina que fa caliu, ambient de festa, de família. Us hem preparat un bon rostit de pollastre: costella de porc ibèric i llonganissa fresca de Can Pistraques.

Que comenci a sonar l’orquestra!

Seny i rauxa a la cuina!Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario