domingo, 8 de julio de 2018

ROSSEJAT DE FIDEUS, FIDEUÀ, FIDEUADA, FIDEUEJAT, FIDEUS ROSSEJATS

Els mariners de les nostres costes són savis cuinat arròs, fideus i pistons. Segons la zona s’anomena d’una manera o una altra al guisat de fideus, que tant pot ser de fideus gruixuts com de cabell d’àngel. Al Mandarina els fem enrossint els fideus al forn perquè el plat no quedi oliós. Fem un sofregit de ceba de Figueres i pebrot verd italià. Saltem sípia tallada ben prima i unes gambetes. Hi afegim els fideus, els musclos oberts i sense closca i ho mullem amb brou de peix fet amb el cap de les gambetes i rap (el secret perquè quedi un bon rossejat). Ho deixem reposar, després que hagi bullit, fins que els fideus són cuits. Servim els fideus amb un allioli fet amb oli d’oliva verge.
Un plat mariner que ens recorda que les vacances són a tocar!

Salut, bon profit i llarga vida als plats de pescadors!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es



No hay comentarios:

Publicar un comentario