domingo, 11 de noviembre de 2018

MANDONGUILLES AMB SÍPIA. MAR I MUNTANYA

Particularment, em costa acomiadar-me del mar i plats com aquest em fan sentir encara a prop de les onades. Plats de tardor, plats guisats, plats de cullera, plats de xup-xup. 
Les mandonguilles amb sípia, elaborades ja per grecs i romans i amb arrels empordaneses, és un plat de cassola que sol agradar a tothom. És fàcil de menjar, perquè no hi trobes ossos ni espines: cap entrebanc. Ideal per a àpats familiars d’aquests que no es tanca la llista de comensals fins minuts abans de la trobada… ja sabeu què volem dir. Fills, nets i amics de “last minute”. Per elaborar aquest plat, el secret el saben les àvies i els cuiners pacients. Un bon sofregit fet amb amor i amb un ull a la cassola perquè no es cremi: tomàquet ratllat, sofregit amb un bri d’all. Carn picada excel·lent de vedella i porc. Sípia, neta i tallada a daus petits. Una picada de julivert i avellanes. Una mica de nou moscada. Vi blanc i brou de peix.  Al final, un grapat de pèsols.

Tot a punt! Gaudim del mar i la muntanya! Salut i bon profit!
Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Instragram: Mandarina Restaurant
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es





No hay comentarios:

Publicar un comentario