Els cigrons són especialment bons per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetis. Són autèntics tresors nutricionals.
Els cigrons contenen un 19% de proteïna, mentre que la carn en té un 18%. A més a més, aquests llegums ens aporten aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats, que són fonamentals per al nostre organisme. Al Mandarina t’hem preparat una combinació molt bona: cigrons amb calamarsons. El secret d’aquest plat és una ceba de figueres tallada petita i ben sofregida. Calamarsons tallats prims i saltats amb vi blanc. Uns bons cigrons cuits, com els que nosaltres fem servir, de la casa Rosara. Ho mullem amb un fumet fet amb cap de rap, verdures i cues de gambetes, prèviament saltades. És un plat de cullera, de xup-xup, ideal per a aquests dies de fred.
Salut i cuina, que t’arriba a l’ànima!
Ariadna Soteras
•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario