domingo, 28 de octubre de 2018

TOCATS DEL BOLET. DONEM GRÀCIES A LA NATURA


Menjar bolets és sa. Aquesta sentència, rotunda, la diuen els metges. Els bolets són rics en fibra, que fa reduir el colesterol, milloren el funcionament immunitari, i tenen altres propietats que ens donen un plus de salut. Al Japó s’extreuen substàncies dels bolets per elaborar fàrmacs contra el càncer. En aquesta època de l’any, es desperta la febre per trobar bolets a la muntanya, però en els darrers anys tornem decebuts amb el cistell mig ple. La pujada de temperatura i la falta de pluges han fet que no siguin de bona collita. Però hem d’estar tranquils, perquè les bones propietats també les trobem als bolets de cultiu. Avui en dia en tenim una gran varietat. 
Al Mandaria, t’hem preparat un plat amb una barreja de bolets de temporada i de cultiu. Un bon risotto de xampinyons, ceps i camagrocs que et faran tocar el cel. 
Ens encanten els camagrocs i els fredolics. Quan en trobem de frescos els deixem assecar i els triturem en forma de pols. És un gran aromatitzant natural dels nostres xups-xups de carn, risottos de bolets, cremes de verdures i pastes. Són l’actor convidat en algun dels nostres plats.

Salut i cuina per sentir-nos vius!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

• Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario