domingo, 21 de julio de 2019

AMANIDA D’ESTIU AMB PATATA. VEIEU LES SEVES QUALITATS.

 La patata és es el tubercle per excel.ència. És una font de carbohidrats fàcil de digerir i sense gluten. Si la deixem a la nevera i la consumim l’endemà obtindrem midó resistent: un superaliment per a la microbiota (prebiòtic), apte per a diabètic i dietes d’aprimament. Si, si, heu llegit be, la patata va be per les dietes. A més de la diabetis tipus 2, el midó resistent ajuda a prevenir el càncer i l’obesitat. 
Al Mandarina aprofitem la calor per fer una bona amanida de patata d’estiu ;-)
La fem amb pebrot vermell escalivat, olives negres mortes (boníssima font de probiòtics si no estan pasteuritzades, com les que ens porta en Francesc de la Boqueria), ceba tendra, tomàquet madur, ventresca de bonítol del nord, i patates noves bullides amb sal el dia abans. Tot ben amanit amb un bon raig d’oli d’oliva extra verge. 

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

•Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
•Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant


  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant

No hay comentarios:

Publicar un comentario