domingo, 7 de julio de 2019

FIDEUÀ O FIDEUADA?

L’origen d’aquest plat ve de la cuina de la Safor, originari de Gandia. És troba a la costa Valenciana i gairebé a tota la costa Catalana.

Fideuà: Fideus de cabell d’angel senzillament rossejats, cuits amb un fumet de peix i servits amb allioli. 

Fideuada: Fideus més grossos que els de cabell d’angel, corbats i amb un forat al mig, anomenat fideus perla.

A la nostra versió la fem amb fideu de cabell d’angel, amb sípia, musclos, cloïsses i gambetes per donar-li alegria. Ho mullem amb un fumet fet amb caps de llagostins i gambes, que li ofereix molt bon gust. Els fideus no els fregim, com diu el receptari si no que els rossegem al forn per tal de no carregar de greix innecessari el plat. Aquests petits detalls el fan mes nostre.

Aquesta setmana la trobaràs al menú de migdia al Mandarina. 

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

* Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
* Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
* Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
* Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant



No hay comentarios:

Publicar un comentario