domingo, 10 de noviembre de 2019

MANDONGUILLES GUISADES AMB CAMAGROCS

Els camagrocs, com els ceps, són els bolets mes aromàtics i que aporten mes gust a la cuina.
Anomenats també rossinyols, trompeta groga… és un bolet que surt al bosc sota els pins.
Al Mandarina els deixem assecar per que concentrin el gust i aroma i els triturem per tenir-los disponibles tot l’any.
Aquesta setmana em preparat unes mandonguilles de carn magre de vedella de Girona i porc Duroc, guisades amb verdures i camagrocs.
Una delícia per sucar-hi pa.

Salut i Bon profit!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario