domingo, 27 de septiembre de 2020

Tonyina a la planxa amb verdures

Veure tallar un llom de tonyina vermella és un plaer per la vista. Quant ens arriba al Mandarina, és un goig veure com en Jordi en fa porcions. Per preparar-la, li posa oli de sèsam per donar-li un gust torrat de fruits secs i la cou a la planxa de crom ben roent. Volta i volta per que el cor estigui cru.

L’acompanya amb verdures saltades i salsa teriyaki que prepara infusionant salsa de soja, pell de llimona i taronja, gingebre i mel. 


Vine a tastar-la al menú de migdia.


Salut i bon profit! 


Molt bona setmana!


Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant



No hay comentarios:

Publicar un comentario