Amanida d’origen Marroquí, ja es prou coneguda en les nostres taules.
La base és la sèmola o cus cús. S’ha de coure al vapor o fent bullir la mitat de cus cús d’aigua amb sal.
Al Mandarina fem servir, tomàquet madur, cogombre, ceba tendra, menta, julivert, llimona, panses, cigrons i olives negres.
És versàtil, bo, nutritiu, apte per vegans i vegetarians. Ideal per aquests dies que no deixem anar la calor però necessitem preparar-nos amb energia per els dies freds que estan apunt d’arribar.
Salut i bon profit!
Ariadna i Jordi
- Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
- Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
- Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
- Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant
No hay comentarios:
Publicar un comentario