lunes, 12 de octubre de 2020

TABOULÉ.

 Amanida d’origen Marroquí, ja es prou coneguda en les nostres taules.

La base és la sèmola o cus cús. S’ha de coure al vapor o fent bullir la mitat de cus cús d’aigua amb sal. 

Al Mandarina fem servir, tomàquet madur, cogombre, ceba tendra, menta, julivert, llimona, panses, cigrons i olives negres.

És versàtil, bo, nutritiu, apte per vegans i vegetarians. Ideal per aquests dies que no deixem anar la calor però necessitem preparar-nos amb energia per els dies freds que estan apunt d’arribar. 


Salut i bon profit!


Ariadna i Jordi 


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant




No hay comentarios:

Publicar un comentario