domingo, 7 de febrero de 2021

QUÈ HEM DE MENJAR AL FEBRER?

Al febrer, el nostra cos demana aliments que escalfin l’organisme, que ens nodreixin per fer front als canvis de temps i les malalties hivernals comunes i aquest any afegides. 

Necessitem aliments que ens aportin calories saludables i energia extra per mantenir la temperatura corporal. 

Les cremes son perfectes, però han de ser naturals, amb base d’hortalisses fresques i fetes el mateix dia respectant coccions justes per mantenir l’aportació de vitamines. 

Aquesta setmana t’oferim una crema de carbassa amb gingebre, amb una base de ceba de figueres. Nutritiva, saciant i protectora de l’aparell digestiu. 

Li posem gingebre per què incrementa el nivell d’energia i escalfa l’organisme. El gingebre és un potent antibacterià, afavoreix la bona circulació en les extremitats i és un bon antiinflamatori i analgèsic. 

Volem cuidar-te, així que t’esperem!


Mantenim les restriccions sanitàries:

Esmorzar de 8 a 10:30h - Dinar de 13:00 a 16:30h 

Recorda que t’han l’esmorzar com el dinar t’ho podem preparar per endur.  Truca’ns al 93 205 60 04


Cuidem-nos!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant












No hay comentarios:

Publicar un comentario