domingo, 28 de febrero de 2021

QUÈ HEM DE MENJAR AL MARÇ?

Al Març començarem poc a poc, a deixar enrere el fred de l’hivern i donarem la benvinguda a la primavera, l’estació mes acolorida. La natura ens regala colors amb tons mes vius i aliments per cuidar el nostre fetge. Porros, espàrrecs, raves i altres fulles verdes amargues. Beines com pèsols, tirabecs i faves tendres. 

Seguirem necessitant vegetals i coccions que ens escalfin l’organisme, ja que les temperatures són relativament baixes. 

Aquesta setmana t’em preparat una crema de porros i naps per temperar-te, entre d’altres plats que et poden agradar. 


T’esperem per cuidar-te!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant














No hay comentarios:

Publicar un comentario