domingo, 9 de mayo de 2021

KARTOFFELSALAT, LA NOSTRA AMANIDA ALEMANA

És un dels plats principals de la cuina alemana, feta principalment amb patates cuites amb pell, cogombrets en vinagre de bona qualitat, ceba tendra, ous dur de pagès i una boníssima salsitxa Bockwurst Alsaciana. 

Tot amanit amb una bona maionesa feta amb bon oli d’oliva extra verge i mostassa antiga. Cada detall és important per què el resultat sigui bo. 

Fins i tot la temperatura com es serveix. El temps de cocció de les patates amb el llorer. El seu repòs amb la pell per què adquireixin un gust especial. 

És una amanida de primavera que us encantarà. 


Vine a tastar-la!


Esmorzar de 8 a 12:00h - Dinar de 13:00 a 16:30h 

Recorda que t’han l’esmorzar com el dinar t’ho podem preparar per endur.  Truca’ns al 93 205 60 04


Cuidem-nos!


Ariadna i Jordi.

  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant


































No hay comentarios:

Publicar un comentario