domingo, 16 de mayo de 2021

PÈSOLS DE PRIMAVERA.

Els pèsols, en realitat no són verdures ni hortalisses, sinó que formen part de la família de les lleguminoses. Tot i això son força diferents, no els hi cal gaire temps de cocció i solen ser més digestius. Ens aporten proteïna vegetal. Són rics en minerals i el seu gust suau i deliciós, ara a la primavera estan en el seu millor moment.  

Aquesta setmana us preparem els pèsols amb botifarra negra de Can Pistraques. Una de mica de menta que refresca aquest plat tan gustos. 


Vine a tastar-los!


Esmorzar de 8 a 12:00h - Dinar de 13:00 a 16:30h 

Recorda que t’han l’esmorzar com el dinar t’ho podem preparar per endur.  Truca’ns al 93 205 60 04


Cuidem-nos!


Ariadna i Jordi.


  • Pots donar-te d’alta al blog de cuina saludable i propostes de take away a http://mandarinacatering.blogspot.com.es
  • Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
  • Pots donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es
  • Seguir-nos a instagram mandarina.catering.restaurant












No hay comentarios:

Publicar un comentario