lunes, 12 de septiembre de 2016

JULIVERT MEU COM T’HAS QUEDAT, T’HAN TRET LES FULLES I T’HAN PELAT!

El Julivert relegat a simple ingredient decoratiu de plats, oblidem que és un SUPERALIMENT, gràcies a l’elevada concentració en vitamina K, C i A, minerals, antioxidants i molts efectes terapèutics.
La vitamina A que intervé en el procés de la visió, bon funcionament de mucoses, pell, creixement dels ossos, reproducció i sistema immunitari. Amb 70 grams cobrim les necessitats fiaries.
La vitamina C potent antioxidant que ens ajuda també a fixar el ferro en sang. El julivert ens ofereix una aportació de vitamina C molt superior als cítrics. Amb 40 grams cobrim les necessitats diàries.
Vitamina K, la vitamina antihemorràgica, que també intervé en el metabolisme del calci, amb tan sols 7 grams cobrim les necessitats diàries.
Aquesta setmana us hem preparat dos plats amb julivert
Lluç fresc de palangre al forn amb salsa verda, per ajudar-te a afrontar el setembre amb bons dipòsits vitamínics.

Salut i bona tornada a l'escola!


Ariadna Soteras



No hay comentarios:

Publicar un comentario