lunes, 5 de septiembre de 2016

NERVIS COM UN DEBUTANT, CADA SETEMBRE.

Avui fa 12 anys i un dia que vam inaugurar el Mandarina i cada setembre quan tornem a obrir després de les vacances tenim uns nervis a la panxa que s’apoderen ràpidament del relax estival.
Deu ser similar al pànic escènic dels actors quan debuten en una obra. Nervis que et fan ser exigent, responsable, i humil. El Jordi i jo ho vivim sent còmplices amb les mirades d'uns nervis diferents, que no són els normals de la feina. Però somriem sense dir-nos res, ja que tots dos coneixem prou bé aquesta situació.
Us agraïm de tot cor la vostra companyia al llarg de tots aquests anys. A tots aquells que encara veniu i també a aquells que per raons diverses heu deixat de venir. Ens fa molta il·lusió i ens satisfà continuar esperant cada dia la vostra trucada o visita al Mandarina. Continuem aquí per servir-vos!

Per molts anys!!!! Salut i bona tornada!

Ariadna Soteras




1 comentario:

  1. Enhorabuena Ariadna&Jordi por estos 12 años.
    Personalmente, no hace tantos años que os conozco, pero estos últimos años que he tenido la suerte de poder venir con frecuencia es un lujo poder 'disfrutar del caliu' que dáis día tras día. Parece que sea algo sencillo, pero es difícil de encontrar 'la armonía del Mandarina' excelente acogida y trato, muy buena calidad, platos de menú muy bien preparados y presentados y un buen precio.
    No cambiéis!! en vuestro caso es dificil superarse.
    Un abrazo y os deseo un estupendo curso escolar.
    Anbael

    ResponderEliminar