domingo, 23 de octubre de 2016

ESPAGUETIS A LA CARBONARA: LA PASTA ENS ENCANTA I ÉS MOLT NUTRITIVA.

No desterrem la pasta de les nostres dietes amb la nova moda contra el gluten, tret que sigui per prescripció mèdica. Rendiu-vos a una preparació senzilla i deliciosa. Aixo sí, s’ha de menjar just acabada de fer; per tant, si te la fan encara en gaudiràs mes.
Els ingredients dels espaguetis a la carbonara, un plat típic de Roma i del Lazio, són el guanciale di maiale, un tall gras del porc molt semblant a la cansalada que s’extreu de la galta entre cap i espatlla, i el pecorino romà. Al Mandarina fem servir cansalada viada de porc ibèric amb pebre i formatge parmesà. Per elaborar-la, bullim espaguetis número 3 de la casa  Rummo, una marca de qualitat que ens encanta. A part, sofregim la cansalada viada en una paella antiadherent. Fem una barreja amb l’ou (1 ou sencer més un rovell) i el parmesà. Afegim els espaguetis a la cansalada i la barreja de l’ou i el parmesà i ho tenim al foc fins que comenci a quallar. Ja ho podem emplatar amb una mica de parmesà per damunt. Una delícia nutritiva, ideal com a plat únic per a tota la família.
Aquesta setmana te la fem al Mandarina ;-)

Salut i energia!
Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario