domingo, 9 de octubre de 2016

LA NOSTRA AMANIDA CATALANA, QUE FA LLUIR LA FEINA DELS BONS PRODUCTORS I ARTESANS.

Aquesta amanida apareix arreu de Catalunya a la carta de molts restaurants. Es tracta d’un plat d’origen popular que consisteix en una amanida verda amb afegitons, sobretot embotits. El secret perquè sigui ben bona és que els embotits siguin artesans, de qualitat i que no quedin mullats per l’amaniment. Per nosaltres, però, també és important l’enciam. Al Mandarina en fem servir de l’hort, que rentem acuradament i centrifuguem perquè no aigualeixin l’amaniment, que s’ha de fer amb oli d’oliva verge, sal i vinagre de Xerès. Seleccionem els embotits que hi posem buscant-los en proveïdors diferents. Triem culana blanca, fuet, llonganissa, pernil dolç natural i xoriç. També hi afegim mig ou dur de granja i una olivetes que sempre animen el plat. Aquesta setmana la trobaràs al nostre menú de migdia.
Salut, bon profit i llarga vida a la feina ben feta!Salut, bon profit i llarga vida a la feina ben feta!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant

Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario