domingo, 12 de marzo de 2017

CREMA CATALANA PER CELEBRAR SANT JOSEP TOTA LA SETMANA ;-)

Tinc un pare llaminer, encara que ell no ho reconegui i sempre es rendeix davant d’unes bones postres. Doncs espero amb candeletes que vingui a casa a quest diumenge per fer-li Crema Catalana. Per mi, l’olor de crema catalana cremada, gairebé és tan bona com el gust. Ell em portarà l'acompanyament ideal: carquinyolis del seu poble, Cardedeu, i una bona ratafia. 
Per fer boca, podeu venir a tastar la nostra crema catalana casolana al Mandarina en el menú de 15€. 
La crema catalana són les nostres postres més conegudes. S'elabora amb llet, ous i sucre, i després s'espesseix tot amb midó i s'aromatitza amb canyella i llimona. Aquestes postres ja apareixen als receptaris medievals i es consideren les més antigues a Europa dins la seva categoria, per davant de la crème brulée francesa. 
Salut i llarga vida a les tradicions. Agraïm dolçament la tasca dels pares, que no és poca, i estimem-los ja siguin lluny o a prop. 

Ariadna Soteras

 Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a info@mandarinacatering.es







No hay comentarios:

Publicar un comentario