domingo, 8 de octubre de 2017

LA CUINA DE TARDOR AL MANDARINA.

Al Mandarina adequem el menú setmanal als productes de cada estació. Perquè la naturalesa és sàvia i ens ofereix els aliments que necessitem per al nostre organisme. Com que som a la tardor, hem d’aprofitar les verdures, les fruites, i els bolets de temporada per preparar les nostres defenses en contra de grips i refredats.
Elaborem plats de cocció lenta, a foc baix, sobretot al forn.
Triem fruites acabades de collir, com les pomes, per fer-te una tatin.
És el moment de cremes de verdures nutritives, com la de pastanaga, que t’hem preparat amb alfàbrega.
També afegim herbes aromàtiques seques a la broqueta de vedella amb verdures perquè proporcionen poder calorífic. 
I el gingebre a les vinagretes ens dona sensació d’escalfor intern.
No caiguis en el parany de seguir una dieta avorrida i aprofita la riquesa dels aliments de tardor. Com deia Albert Einstein "Si vols resultats diferents, no facis sempre el mateix” 
Salut i bon profit!

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario