domingo, 1 de octubre de 2017

L’ARRÒS INTEGRAL. UN CEREAL D’ESTAR PER CASA QUE EN REALITAT ES UN SUPER GRA.

Si vols tenir energia de primera qualitat per afrontar dies excepcionals de feina, menja arròs integral.
Les seves propietats són inesgotables: aporta energia, harmonitza i regula l’organisme, construeix teixits i té un efecte positiu sobre el sistema digestiu, en especial el intestí gruixut. També enforteix el pàncrees i la melsa, expulsa toxines i es pot fer servir en casos de diarrea, nàusees i per combatre els efectes de la diabetis. També és beneficiós per al sistema nerviós: segons la medicina asiàtica, l’arròs té un efecte calmant. Ens aporta antioxidants… què més se li pot demanar!
Val la pena fer servir arròs integral enlloc d'arròs blanc. Tan sols cal una mica d’organització, ja que el temps de cocció és superior. La salut us ho agrairà i el paladar també, ja que la textura i els matisos de gust són molt interessants.
Aquí us deixo unes explicacions de com cuinar-lo. Trieu l’arròs integral rodó. Deixeu-lo en remull la nit abans. Si us n'heu oblidat, renteu-lo i torreu-lo una mica a l’olla. Poseu l’aigua a bullir. Quan bulli, afegiu l’arròs a l’olla junt amb la sal iun tros d’alga kombu, per potenciar algunes de les seves propietats i per eliminar l’àcid fític. La mateixa quantitat d’aigua que d’arròs, si l’heu deixat en remull. Quant torni a arrencar el bull, tapeu l’olla i reduïu el foc a la mínima potència de manera que l’arròs segueixi bullint a poc a poc. Després de 40 minuts estarà cuit i sense aigua. 

Al Mandarina t’hem preparat un arròs integral amb verdures saltades amb oli de sèsam i soja.

Bon profit i salut interior.

Ariadna Soteras

Pots seguir-nos i fer un LIKE a www:facebook.com/mandarinarestaurant
Si vols donar-te d’alta o de baixa escriu un mail a  info@mandarinacatering.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario